Digital clock

Ahad, 31 Mac 2013

Experience Posting di Pedalaman (2013)

Salam,,, hye everybody....

Sayu sesangat nak tinggalkan umah coz pasni da balik JB,, pape pun ,, xsabar nak tunggu 13 April ni for my biggest event in 2013 so far ,,, 

Kepada semua readers digest yang disayangi,,hehehee ,,, pengalaman penilaian khas part 2 akan di blogkan selepas ini coz ade yang lebih HOT dari pengalaman tu,, ape die?? pengalaman posting kat pedalaman ,,, hu3 ,, neway pic2 yang korang akan tengok ni my classmate aka roomate aka best friend (kori bukhari) yang posting kat sarawak ,,, 

He is so strong and i believe he can survive there,,, Untuk korang,, jadikan ini pbs korang before posting =)
Moralnya kat sini jika korang rase belajar tu susah, pbs tu mencabar dan praktikum tu menjerihkan,, jadikan ini inspirasi



Tangki tadah air hujan (outdoor gitu)
mesti korang tahu tempat ape ni 
Tempat tidur



Personally ,, lelaki gossip doakan semoga shbt2 yang ditempatkan di Sarawak & Sabah diberi kekuatan menempuh hari mendepan ,,,, doakan yang terbaik tuk korang
 =)

Sehingga berjumpa lagi ,,, xoxo







Tiada ulasan: